Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda portabel bluetooth högtalare!

Stort utbud av portabla bluetooth högtalare online! Fågelsång, eller människosång. Det går inte att komma ifrån att det händer något i oss när musiken når våra öron. Att då kunna ta med sig sin favoritmusik ut i det fria, och inte vara begränsad till ett visst rum, är något som många skattar högt. På denna sida har vi på Fyndiq samlat hela vårt utbud av portabla bluetooth högtalare som möjliggör att du kan spela musik var du än är - vid poolen, i duschen, i bilen eller varför inte liva upp en tunnelbanevagn?

Tips för ett lyckat köp! Blunda, tänk på din favoritfärg och välj sedan en portabel bluetooth högtalare med den färgen, eller varför inte välja fler och skapa en regnbåge av musik! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spela musik var du vill! När det kommer till musik är det en stor frihet att veta att det går att spela musik högt när som helst, och att man inte är begränsad till två hål i väggen. Oavsett om du väljer YE!!, iWalk Sound Angle, Curvo, DIVOOM eller den lilla högtalaren BOOM, som kan fästas nästan var som helst, så gäller det att utgå från dig själv för att göra ett så lyckat köp som möjligt. Och med vårt utbud är det inte svårt att finna bra trådlösa bluetooth högtalare, det är bara svårt att välja ut den man tycker bäst om.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.