Fynda billiga intimhygien produkter online

85 Fynd

Intimhygien med bra och billiga produkter

Det är viktigt att alltid ha rätt hygienprodukter hemma, inte minst för ens intimhygien. Online här på Fyndiq finns ett brett utbud av billiga intimhygien produkter både för han, hon och hen att kolla runt bland. Varför inte se till att du har allt du behöver hemmä Shoppa hem ett förråd av tamponger att ha när tillfälle behövs, och varför inte två olika storlekar på menskopp att använda under olika dagar på cykeln? Dessutom finner du intimtvål, lätta trosskydd, bekväma bindor och den populära Soft Tampon för kärlek och sport. Skynda att fynda intimprodukter redan i dag!

Tips för ett lyckat köp

Letat länge efter en billig menskopp? Då har du hittat rätt! Här finns massor av varianter att välja mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Med tamponger och bindor till hands är du alltid skyddad

Som kvinna är det alltid skönt att veta att du har skydd till hands, för ibland sker oförutsedda händelser med ens kropp! Som tur är finner du hos oss storpack med allt från bindor till tamponger och billiga mensskydd som du kan förvara både hemma och på jobbet. Dessutom finns allt annat som har med den intima hygienen att göra, vare sig det handlar om intimtvål, våtservetter intim eller en behändig beach trimmer för lata stranddagar — som självklart passar alla oavsett kön!