Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga intimhygien produkter online!

Intimhygien med bra och billiga produkter! Det är viktigt att alltid ha rätt hygienprodukter hemma, inte minst för ens intimhygien. Online här på Fyndiq finns ett brett utbud av billiga intimhygien produkter både för han, hon och hen att kolla runt bland. Varför inte se till att du har allt du behöver hemma? Shoppa hem ett förråd av tamponger att ha när tillfälle behövs, och varför inte två olika storlekar på menskopp att använda under olika dagar på cykeln? Dessutom finner du intimtvål, lätta trosskydd, bekväma bindor och den populära Soft Tampon för kärlek och sport. Skynda att fynda intimprodukter redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Letat länge efter en billig menskopp? Då har du hittat rätt! Här finns massor av varianter att välja mellan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Med tamponger och bindor till hands är du alltid skyddad! Som kvinna är det alltid skönt att veta att du har skydd till hands, för ibland sker oförutsedda händelser med ens kropp! Som tur är finner du hos oss storpack med allt från bindor till tamponger och billiga mensskydd som du kan förvara både hemma och på jobbet. Dessutom finns allt annat som har med den intima hygienen att göra, vare sig det handlar om intimtvål, våtservetter intim eller en behändig beach trimmer för lata stranddagar – som självklart passar alla oavsett kön!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.