Kundservice

Fynda billiga tandverktyg hos oss

2 759 Fynd

Ta bort tandstenen själv med hjälp av rätt tandverktyg

Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga tandverktyg online för dig att sätta tänderna i, bokstavligt talat! Vad sägs om ett tre-pack tandstenskit till exempel? Med ett sådant slipper du krångla med tandläkartider och kan helt på egen hand göra dig av med tandstenen, smart vä Här hittar du alla produkter inom tandverktyg som hjälper dig till ett vackrare leende och minskar uppkomsten av tandsten och plack. Kolla igenom sortimentet och se vilka instrument som passar ditt behov bäst. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Självklart ska du alltid gå till tandläkaren också! Våra tandverktyg ger dig bättre hälsa i munnen, men det är din tandläkare som är experten — så låt även denne ta sig en titt då och då, och vem vet, kanske kommer du få beröm för dina fina tänder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Tandverktyg och smidiga instrument motverkar tandsten

Tandsten och plack sliter både på tandkött och emaljen, och att springa hos tandläkaren eller tandhygienisten stup i kvarten blir en dyr historia. Så varför inte göra det enkelt och billigt för dig i stället? Ta hand om tandstenen själv med hjälp av smarta, billiga tandverktyg som du köper online hos oss? Här finns kompletta kit i flera delar och enstaka instrument som hjälper dig att motverka uppkomsten av plack, tandsten och dålig andedräkt. Vi har instrumenten du behöver!