Fynda febertermometer billigt

395 Fynd

Ett måste i medicinlådan - en febertermometer! Hos oss hittar du både beröringsfria och digitala termometrar så att du kan ta tempen på det sätt som passar dina behov bäst. Fyll på medicinskåpet där hemma och köp en febertermometer som passar dina behov. Vi har även febertermometrar speciellt anpassade för barn.


Ta tempen med en febertermometer

Fyndiq har samlat massor av bra febertermometrar till bästa pris. Hos oss hittar du klassiska såväl som beröringsfria termometrar som låter dig läsa av tempen mot till exempel pannan. Den typen av termometer är extra bra om du vill ta tempen på ett sovande barn som du då slipper väcka. Här finns alla varianter såsom termometrar för panna, öra och mun, samt också klassiska — både för vuxna och barn. Du hittar febertermometer från både AEG och Beurer samt många, många fler varumärken. Välkommen att fynda febertermometrar redan idag!

Digital termometer för snabbt resultat

Vi alla har nog vaknat en morgon med den där känslan av att vara trött och hängig, den som gör att vi alla ställer oss samma fråga Har jag kanske feber? Med en digital febertermometer kan du snabbt, enkelt och utan krångel få svar på den frågan!

Febertermometer för panna och mun

Att ta tempen via panna och mun är en vanlig metod. Här finns både febertermometrar som läggs mot pannan eller i örat för en snabb mätning - allt för din hälsas skull! Så sluta undra om du har feber eller inte när du känner dig krasslig — kolla upp det med en riktigt bra termometer! Hos oss hittar du massvis med olika termometrar för just panna och munnen. Läs mer på varje produkt om vilken metod just denna termometer är anpassad för.

Beröringsfri termometer

En beröringsfri termometer är ofta en panntermometer som tillåter dig att mäta temperaturen utan ens behöva röra pannan. Perfekt och enkel termometer att använda för alla!

Febertermometrar för barn & bebis

Att ta tempen på ett barn eller en bebis kan vara extra knepigt då vi alla är extra känsliga när vi är sjuka. En beröringsfri febertermometer går bra att använda på alla men är utmärkt för barn. Speciellt när de sover!

Så tar du tempen med en febertermometer

De olika modellerna mäter tempen på olika sätt. Läs därför alltid igenom vad som gäller för just din febertermometer innan du tar tempen. Enligt 1177 är det även viktigt att vila en stund innan du tar tempen.