Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Kolla tempen med billig febertermometer! Vi på Fyndiq har samlat massor av billiga febertermometrar online här hos oss för dig att ta tempen med – i massor av olika utformningar. Vad sägs om en enklare barntermometer som du lägger över barnets panna utan att du behöver väcka din sovande sjukling? Eller du kanske föredrar en klassisk febertermometer? Här finns alla varianter såsom termometrar för panna, öra och mun, samt också klassiska – både för vuxna och barn. Du hittar febertermometer från både AEG och Beurer samt många, många fler varumärken. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Både barn och vuxna behöver ta tempen ibland, se därför till att komplettera förbandslådan eller medicinskåpet med en ordentlig febertermometer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Digital termometer för snabbt resultat! Vi alla har nog vaknat en morgon med den där känslan av att vara trött och hängig, den som gör att vi alla ställer oss samma fråga ”Har jag kanske feber?”. Med en digital febertermometer kan du snabbt, enkelt och utan krångel få svar på den frågan! Här finns både termometrar som läggs mot pannan eller i örat för en snabb mätning - allt för din hälsas skull! Så sluta undra om du har feber eller inte när du känner dig krasslig – kolla upp det med en riktigt bra termometer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.