Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt första hjälpen kit!

Fynda första hjälpen kit billigt online hos Fyndiq! Det är viktigt att alltid vara förberedd, för vad ska du göra om du eller någon i din närhet skadar sig? I sådana situationer är det alltid bra att ha ett första hjälpen kit nära till hands. Safety first, som man brukar säga, och just därför har vi på Fyndiq samlat massor av bra första hjälpen kit här hos oss i olika utföranden. Kolla in sortimentet redan idag, du kan behöva utföra första hjälpen redan imorgon!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara bra att ha flera första hjälpen kit, ett i sommarstugan, ett hemma och kanske ett i bilen — bra är väl då att frakten är densamma oavsett hur mycket du beställer från oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Livsviktigt med första hjälpen! Första hjälpen är inget man skojar bort, det kan faktiskt handla om liv och död. För att kunna hjälpa någon i nöd är det bra att kunna första hjälpen, hjärt och lungräddning och att ha huvudet på skaft. Skaffa ett praktiskt första hjälpen kit, en första hjälpen väska, ett första hjälpen Cederroth skåp eller kanske första en hjälpen & brännskadestation för att på bästa sätt kunna behandla eventuella skador. I samtliga kit står det instruktioner kring hur du använder olika innehåll, men se till att repetera dina kunskaper ofta och träna — det kan rädda livet på någon!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.