Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig hårfön online!

Bästa hårfönen här! Finns det någonting som är jobbigare än att behöva gå ut med blött hår? Eller att gå och lägga sig med blött hår? Inte bara blir det kallt och är obekvämt, håret blir också ett ruffs snarare än en snygg frisyr. Vi på Fyndiq förstår behovet av en riktigt bra hårfön och just därför har vi plockat fram hårfönar som både blåser håret torrt och ger en riktigt snygg frisyr. Hos oss kan du välj mellan lyxiga hårtorkar från OBH Nordicka hårtork och Björn Axén eller en mer simpel hårtork så som Boman CV 818 och mycket mer. Självklart kommer dessa också till ett billigare pris!

Tips för ett lyckat köp! Det finns mängder av fördelar med att ha en hårtork, så tveka inte över ditt köp — det är en bra investering. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken är den bästa? Det har säkerligen testats flera gånger, men oavsett vilket märke som vunnit flest tävlingar i test av hårfön, kan det inte sägas vilken som är bäst för just ditt hår. Vi är ju alla unika, och även så är vårt hår. En del kanske behöver en hårfön med världens blås, medan andra klarar sig med en lugnare fön. Hårtorkar ska väljas efter person, och inte efter test. Som tur är finns här ett stort utbud av flera olika föner, så det är bara att välja och vraka utefter vilken som passar ditt hår bäst.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.