Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga hårfiber online!

Fyndiqs favoriter

Köp billigt hårfiber online! Människor bryr sig otroligt mycket om sin frisyr. Ibland har man bra hårdagar och ibland har man mindre bra. Men, när man blir tunnhårig och inte riktigt diggar läget blir det extra jobbigt med en dålig hårdag. Därför är det så bra att det finns bra hjälpmedel att ta till. Här på Fyndiq har vi ett bra utbud utav hårprodukter som tar hand om och maximerar dina hårstrån. Vi har bland annat hårfiber från Fully och Toppik, stora inom skönhetsvärlden. Vi får även dagligen in nya produkter så håll ögonen öppna efter nya spännande produkter. Här finns mycket att välja och vraka bland.

Tips för ett lyckat köp! Det finns hårfiber i mörkbrunt, blond, svart och alla möjliga färger, så se till att handla rätt färg för ditt hår! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Stylingprodukter för tunt hår? Det finns stylingprodukter för allt, och när det kommer till produkter för tunt hår så finns det mycket att välja mellan. Hårfiber är något som blir allt mer populärt och som ger en stor trygghet till många. Tack vare små microfiber som appliceras i håret bygger man upp hårstråna och med det får man en stabilare och tjockare look. Glöm bara inte att sedan kamma ut håret, efter att du applicerat produkten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.