Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda hårkritor billigt online!

Sätt färg på håret! Ofta när vi vill göra en liten förändring med vårt hår handlar det om att saxen kommer fram eller att vi får en permanent hårfärg. Men när vi vill ha en förändring som inte håller i sig är hårkritor den bästa vägen att gå. Här på Fyndiq har vi samlat färgglada kritor som garanterat kommer få ditt hår att lysa upp och skapa uppmärksamhet. Det har aldrig varit så enkelt att få den där snygga Dip-Dye frisyren eller bara piffa upp en slinga. Och då en hårkrita sällan kommer ensam får du dem i 6,- 12- eller 24-pack.

Tips för ett lyckat köp! Ska du köpa hårkritor och sedan iväg på ett viktigt möte veckan efter så tänk på att färgen sitter i några dagar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

För en tillfällig hårfärg! Det har aldrig varit så enkelt att förändra sitt hår som det är nu när vi har våra kära hårkritor till hjälp. För bästa möjliga resultat se då till att först borsta ditt hår och fukta det sedan med en sprayflaska med vatten i för att sedan applicera färgen med kritan en slinga i taget. Gnugga in färgen och se sedan till att den torkar. Vill du få en snygg frisyr kan det även rekommenderas att du använder en plattång som slätar ut ditt hår.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.