Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga hårvårdspaket online!

Stort utbud av väldoftande hårvårdskit! Ett fräscht hår är a och o för en fräsch känsla. Och vem vill inte ha den där fräscha känslan när vi tar oss igenom dagen. Här på Fyndiq kan du ta del av ett spännande utbud med billiga hårprodukter av märken som L’Oréal, Schwarzkopf och Matrix. Självklart är det även bra leveranser så du får hem ditt paket med hårvård så snabbt som möjligt.

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till hårprodukter är det viktigt att du utgår från ditt eget hår och väljer rätt produkter som kan ta hand om det på bästa sätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ta hand om ditt hår med bra hårvård! En dålig hårdag kan resultera i mycket tråkigheter som man helst vill slippa. Men, lyckligtvis är det enkelt att få till drömhåret då det finns ett hav av bra hårprodukter online. Dock kan det krävas lite ansträngning i form av att grunda med bra schampo, balsam och hårinpackning till att sedan toppa med en vårdande Argan oil som ger läcker glans som får självaste Rapunzel att bli grön av avund. Glöm heller inte att en förändring inte kommer ske över en natt utan ha tålamod och ge håret tid.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.