Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga blackheads & pormaskar masker!

Handla billiga blackheads & pormaskar ansiktsmasker online! Problem med både blackheads och pormaskar? Inte längre, i alla fall om du köper smarta ansiktsmasker som är mot just den här typen av problem. Vi på Fyndiq har samlat ihop ett brett sortiment av billiga blackheads & pormaskar masker här hos oss och du hittar masker och krämer från en rad olika varumärken. Vad sägs till exempel om en djuprengörande blackhead ansiktsmask från Pilaten eller en välgörande kräm från BioAqua?

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid produktbeskrivningen innan du klickar hem din vara så att du vet att du verkligen valt rätt produkt för dig och din hy! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fräschaste hyn utan blackheads och pormaskar! Vi drabbas alla av dem någon gång förr eller senare, men som tur är gör de att bli av med — vi pratar såklart om blackheads & pormaskar. Genom kontinuerlig rengöring av ansiktet och att ibland använda en mask för extra effekt är du snart av med ditt problem. Och ett tips är att alltid ha en bra ansiktsmask mot blackheads & pormaskar hemma i badrumsskåpet, vilket du snabbt kan få genom att exempelvis beställa ett Pilatens Blackhead Ansikstmask 10-pack med 2 Pormaskverktyg här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.