Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Sheet Masks här

14 Fynd

Fyndiq har samlat massor av billiga Sheet Masks online

Har du, precis som vi, fått nog av kladdiga ansiktsmasker? Då vill vi tipsa om Sheet Mask i stället! Det är en ansiktsmask som faktiskt är just en mask du lägger på ansiktet och sedan tar bort, och i denna finns massor av välgörande ingredienser som huden suger åt sig. Och det finns massor av olika varianter av masken — vissa ger en collagenboost som gör hyn yngre och andra är med charcoal för att få bukt med porproblem. Vilka Sheet Masks är du intresserad av? Vi har massor!

Tips för ett lyckat köp

Välj alltid den mask som passar din hudtyp för att få bästa resultat — vi rekommenderar att du alltid läser igenom maskens produktbeskrivning noga innan du går vidare till köp för att hitta rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Sheet Masks är moderna ansiktsmasker som inte kladdar

Vilken typ av Sheet Masks vill du hä Här har vi samlat massor av olika masker att välja och vraka bland, så du hittar både rengörande Sheet Masks och masker som är återfuktande. Så varför inte välja lite olika och ha en riktig spa-dag? Hållbarheten på en Sheet Mask är lång så länge du inte öppnar förpackningen den kommer i — så passa på att fylla upp förrådet med Sheet Masks hemma så är du alltid redo när huden behöver lite extra kärlek!