Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig dagkräm online!

Fyndiqs favoriter

Köp dagkräm billigt online hos oss på Fyndiq! I vardag som blir allt mer stressig är det viktigt att ta hand om sig själv och sin kropp – men framförallt viktigt är det att ta hand om sin hy! Och det är något vi på Fyndiq kan hjälpa till med. Vi har nämligen samlat ihop ett stort och brett utbud av billig dagkräm för både honom och henne. Här finns därför krämer från både Clarins och Shiseido samt många, många fler – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Känslig mot parfym? Här finns dagkrämer både med och utan parfym så även om du har känslig hy kan du nog hitta en produkt som passar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Strålande hy med rätt dagkräm! Något som är viktigt om man är sugen på att boosta sin hy med dagkräm är att välja rätt kräm för sin hudtyp. Viktigt att lägga på minnet är dock att man alltid ska välja en återfuktande dagkräm oavsett om man har fet eller torr hy – läs igenom produktbeskrivningen för den dagkräm du är intresserad av och se om den är rätt för dig. Och funkar den inte? Titta på nästa, hos oss på Fyndiq finns mängder av olika alternativ att välja och vraka bland!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.