Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Effektpulver Naglar

157 Fynd

Fynda billigt effektpulver naglar här

Vi på Fyndiq erbjuder ett utbud av effektpulver för naglar. Effektpulver passar för både dig som är nybörjare och för dig som har mer erfarenhet av att dekorera och bygga dina naglar. Med ett effektpulver får du ett snyggt utseende på dina naglar.

Köp billigt effektpulver naglar online

Hos oss här på Fyndiq hittar du ett utbud av olika effektpulver. Vi har effektpulver i form av bland annat akryl, flakes och pulver. Det är varken svårt eller tidskrävande att använda sig av effektpulver. De effektpulver vi har kommer i många olika färger. För dig som tycker om till exempel neonrosa naglar så finns det effektpulver i många olika neonfärger. Det finns även mer diskreta alternativ om du inte föredrar neonfärger. För ett mer effektfullt slutresultat kan du med fördel applicera ett nagellack med färg innan du har på effektpulvret. Exempelvis så får du ett kraftfullare resultat om du applicerar svart nagellack först.

Du kan börja med akryl

Om du vill bygga dina egna naglar från grunden kan du köpa ett akrylpulver. De akrylpulver som finns i vårt utbud kommer i många olika färger. Kom bara ihåg att till ett akrylpulver behövs också akrylvätska annars kan du inte bygga naglar.

Att bygga sina egna naglar kan vara väldigt roligt eftersom du själv helt kan bestämma hur naglarna ska se ut. Efter att ha byggt upp dina naglar med hjälp av akrylpulver så kan du mycket väl avsluta med någon typ av effektpulver.

Effektpulver som avslutning

Oavsett om du har byggt dina egna naglar eller har din naturliga naglar så kan du använda effektpulver för att få ett snyggt och häftigt utseende. Att använda effektpulver är varken svårt eller tar lång tid. Allt du behöver är ett baslack, effektpulver, något att applicera effektpulvret med och ett topplack.

Börja med att applicera ett baslack som klibbar. Därefter tar du den borste som du ska använda för att applicera pulvret med. Du kan använda vilket effektpulver du vill, till exempel slätt, eller flakes. Med borsten applicerar du effektpulvret genom att gnugga pulvret på nageln. Upprepa appliceringen tills du har nått önskat resultat och ha därefter på ett topplack.