Gellack Glitter

227 Fynd

Fynda bland massor av olika gellack

Hos Fyndiq hittar du ett brett urval av gellack till dina naglar. Våra gellack passar både nybörjare och proffs. Välj och vraka bland våra nagellack vi har gellack glitter, metalliclack och massor av nagellack i olika färger. Hos oss kommer du att hitta dina nya favoritlack till låga priser.

Här hittar du gellack för alla behov

Tycker du om att ha snygga naglar så har vi ett enormt utbud av olika gellack till bra priser. Om du tillhör de som inte vill lägga en massa tid på naglarna men ändå vill ha snygga naglar, så erbjuder vi ett stort utbud av polish nagellack. Dessa typer av lack appliceras enkelt och det dröjer länge innan du behöver måla om naglarna igen. Lacket torkar efter bara 30 sekunder i LED-lampan så det går väldigt fort att använda denna typ av gellack. Det bästa är om du lägger ett baslack först och sedan avslutar med ett topplack. Du kan måla flera lager med våra polish nagellack, då kommer du känna att nageln känns starkare.

Gellack med glitter

Gillar du gellack glitter som ger lite extra glamour så har Fyndiq ett enormt utbud av olika hybridlack som passar dig. Våra hybridlack stelnar efter 30 sekunder i LED-lampan, och du avgör själv om du vill pensla en eller två gånger. För att nageln ska hålla sig fin länge så är det bra att avsluta med ett top coat lack. I vårt utbud hittar du glitterlack i mängder av olika färger och varianter. En del föredrar att använda tunnare lack medan andra tycker det är lättare att måla med lite mer trögflytande lack. Hos Fyndiq kommer du att hitta en gellack i din favoritfärg och de egenskaper du söker efter hos ett gellack. Vi har också flera glittrigt set som innehåller olika nyanser av till exempel guld och silver. Med dessa sätt kan du mixa fram din egen favoritblandning av glitter. Dessa set passar bra för dig som bara vill ha glitter på en del av din nagel. Våra set med glitter kan du också använda på huden eller i håret.