Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda billig herr eau de toilette online!

Hitta eau de toilette för herrar billigt online! Det finns många som tycker att det är härligt och trevligt att bära parfym. Men det finns även de som inte vill att doften ska ta över för mycket och som kanske tycker det är knepigt att bära en tung doft på jobbet. För dessa personer passar en eua de toilette bra eftersom den är lite svagare än vanlig parfym. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig eau de toilette för herrar och man kan välja mellan flera olika varianter från kända märken som Calvin Klein, Hugo Boss och David Beckham.

Tips för ett lyckat köp! Om man tycker att eau de toilette doftar lite för svagt men ändå inte vill gå upp i full styrka, kan en eau de parfum passa bra! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Köp just din favoritdoft! När det kommer till dofter är det verkligen så att en doft kan passa en person, medan samma doft inte alls passar en annan. Det är verkligen superpersonligt och det gäller att hitta en doft som man själv gillar och som passar en. Den som tycker mer om fräscha dofter bör satsa på exempelvis Armani I Acqua di Gio Homme. Den som istället vill ha en mer aromatisk doft kan köpa Paco Rabanne-One Million!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.