Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig herr Eau de Cologne online!

Köp billig herr Eau de Cologne online! En doft eller parfym är mer än bara en doft. Det handlar om att lyfta fram sin personlighet och skapa ett intryck som varar - länge. Här på Fyndiq har vi mängder av olika dofter som verkligen lyfter och förhöjer, och på just denna sida finner du hela vårt utbud av Eau de Cologne för män. Välj och vraka bland Yves Saint Laurent Homme, en kraftfull Paco Rabanne Eau de Cologne eller varför inte en fräsch Happy från Clinique? Ja, här finns många olika dofter att välja mellan och glöm heller inte att vi dagligen får in nya produker så om din favoritdoft inte finns för tillfället kan du alltid vänta - eller våga dig på en ny doft.

Tips för ett lyckat köp! Här finner du Eau de Cologne, och vill du ha en lite starkare doft är det en parfym du ska ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Eau de Cologne med rätt noter En Eau de Cologne är, när det kommer till dofter, den mest utspädda av dem alla. Man tillverkar detta kölnervattnet, som det kallas på ett lite annorlunda sätt, men det är ändå lika viktigt att man som konsument tänker på att finna passande eteriska oljor. Bergamott-, neroli- och citronolja är några klassiska oljor som finns i de mest populära dofterna.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.