Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig BB-cream online!

Fyndiqs favoriter

BB creme återfuktar och jämnar ut! De flesta strävar efter jämn och fräsch hy. Med rätt produkt är man en lång bit på vägen dit! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort urval av BB-cream från massor av välkända märken. I kategorin finner du krämer från Olay, L’Oréal, Isadora, Shiseido, Clarins, Biotherm med många flera. Produkten är drömmen för många med sina täckande och mattande egenskaper, samtidigt som formulan är återfuktande. Det är lätt och enkelt att handla online – så passa på att köpa en billig BB-cream hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du ovan med smink? En BB-cream kan alla använda, den är lätt att applicera och fördelar sig jämnt i ansiktet utan större ansträngning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Återfuktande, mattande och täckande! Inte bara är BB en produkt som ger fukt och skydd åt huden den motverkar även rodnader och täcker upp problemområden i ansiktet. BB står för Blemish Balm – det betyder att krämen tar hand om röd och irriterad hud. Med en strålande matt finish samt täckstiftsegenskaper är cremen mångfacetterad och användbar på flera olika hudtyper. Få en jämnare hudton, minska rödheten och motverka fet hy med BB-creamen, samtidigt som den har UV-skydd och ger huden en len känsla. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.