Kundservice

Fynda billig concealer på nätet

627 fynd


Filtrera

Skapa bra bas med bra concealer

När det kommer till en bra sminkning är basen a och o. Om man inte har en bra grund kan man räkna med att ens sminkning inte kommer att hålla hela dagen. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av skönhetsartiklar, och på denna sida finner du hela vårt concealer-sortiment. Välj mellan billig concealer i flytande form och en mer fast krämig concealer. Det finns även olika färgnyanser och concealer-paletter där man enkelt kan få fram just sin färg. Shoppa hur mycket du vill utan att frakten blir dyrare.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att välja en färg som är lite ljusare än din egen hy, och se till att du lägger ned rätt ton i varukorgen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Att välja rätt concealer

För att få en bra bas under ögonen krävs det en liten ansträngning. En bra primer är ett bra första steg.sedan gäller det att med små lätta rörelser dutta in krämen under ögonen, alternativt välja en passande concealer sminkborste. Sist av allt läggs sedan pudret på för att hålla allt på plats och du är redo att ta dig an alla de utmaningar du ger dig på.