Kundservice

Fynda billigt rouge smink online

139 Fynd

Rouge för ett fint intryck

Rouge är ett fantastiskt stycke smink som kan göra att vem som helst går från glåmigt grå till frisk och vacker! Med en lite mindre puderpensel kan man välja att dutta lite glad röd/rosaaktig färg på kinderna så att man ser frisk ut som en rosenknopp. Det ger intrycket av att du precis varit ute i den friska luften när du kliver in genom dörren. Vi på Fyndiq vill gärna att du ska ha flera valmöjligheter och nyanser av rouge smink, därför finner du ett stort sortiment av billigt mineral rouge och kompakt rouge smink online hos oss.

Tips för ett lyckat köp

Det är skillnad på olika nyanser och vad de gör för ansiktet, se därför till att läsa på om vad som passar dig bäst innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Färgklick på kinderna

För den friska looken tar du borsten, suger in kinderna och duttar färgen på den tjockaste delen av kinden, lite på nästippen och på hakan. För en mer modeinriktad rougeapplicering så är det kindbenen som ska framhävas och då brukar man applicera en lite mer mörkare rouge längre bak på kinden och mer upp mot kindbenet. På så vis får man ett lite hårdare intryck och mer markerat ansikte, verkligen i enlighet med modevärlden.