Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billig bronzer online!

Fyndiqs favoriter

Köp bronzer billigt online hos Fyndiq! De flesta av oss kan nog känna igen oss i att se lite blek och trött ut ibland, och speciellt under vinterhalvåret. När man känner sig så där blek kan det vara härligt att stryka på lite bronzer i ansiktet som ger både färg och liv till det. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av bronzer i olika nyanser som passar alla hudtoner. Välj mellan bronzer från kända märken som IsaDora, NYX, Clarins och bareMinerals! Välkommen att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att inte gå allt för hårt fram med din bronzer. Har man för mycket eller i en för mörk ton kan det lätt se väldigt onaturligt ut! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bronzer i flera olika format! Den som letar efter en bra bronzer bör inte bara fokusera på att nyansen är rätt för ens hudfärg. Man bör också ta sig en funderare över vilken typ av bronzer man vill ha. De kommer nämligen i mängder av olika varianter. Exempelvis finns de i puderformat och är man ute efter det kan man välja Pink Tease Bronzing Powder eller Makeup Revolution Baked Bronze. Är man istället ute efter en bronzer i mjukare krämformat kan man till exempel välja IsaDora Face Sculptor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.