Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bra läpptatueringar billigt online!

Läpptatueringar som Lady Gaga! Läpptatueringar? Kanske du frågar dig – vad är egentligen det? Well, det är den senaste trenden, och självklart är vi på Fyndiq redo att sälja! Lady Gaga är en av artisterna som lekt med de färgglada tatueringarna liksom många andra kändisar. Nu kan du också få läppar med färgglada bubblor eller läppar som är snyggt leopardfärgade. Du är unik, så ta nu chansen att visa det! Köp mängder av billiga läpptatueringar hos oss, och stick ut från mängden så som du förtjänar.

Tips för ett lyckat köp! Var inte orolig över att tatueringen inte går bort, den fungerar nämligen som en gnuggis och försvinner så fort du önskar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ett riktigt bra värmeskydd! Visst måste det vara skönt att ha hittat hit, och inte längre behöva ställa sig frågan ”vart kan man köpa läpptatueringar?”. Vi här på Fyndiq är väldigt stolta över att också kunna presentera lite annorlunda saker, som exempelvis temporera läpptatueringar, och hoppas att du kommer bli nöjd med vad vi erbjuder. Ett tips är att köpa 3 in one Lip tatto-Ögon Tatto-Nail sticker, som innehåller både läpp- och ögontatuering samt 20 stycken nagelstickers. Välkommen in och fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.