Fynda ögonbrynsborstar och mascaraborstar billigt

118 Fynd

Billiga ögonbrynsborstar och mascaraborstar hittar du här hos oss på Fyndiq

Ett par riktigt snygga ögonbryn ramar in ansiktet. Likaså ramar svarta, välmålade ögonfransar in ögonen och förstärker både ögonform och ögonfärg. I denna kategori hittar du massor av mascaraborstar och ögonbrynsborstar som låter dig skräddarsy ditt sätt att sminka dig. Med produkter som Depend ögonbrynsfärg, Lumene Eyebrow Pencil, NYX Micro Brow Pencil kan du forma dina ögonbryn så att de ser ut exakt så som du vill. Med ett 5-pack mascaraborstar kan du även välja exakt vilken form på borsten som du föredrar när du målar ögonfransarna. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Om du köper borstar för ögonbryn behöver du även färg att applicera på dessa, det hittar du även i kategorin. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygga ögonbryn är A och O

Med en bra ögonbrynspenna eller ögonbrynsborste kan du forma och skulptera dina ögonbryn precis hur du vill. Du kan skapa form och fyllighet med lätta drag som sedan håller hela dagen. Ögonbryn är hetare än någonsin och gör mer för looken än kanske något annat. Med ett ögonbrynskit från Real Techniques kan du fixa brynen på språng, då har du alla verktyg och borstar du kan tänkas behöva. Det finns både ögonbrynspennor, ögonbrynspuder och ögonbrynsgel att hitta här, samt mascaraborstar som kan användas både på bryn och ögonfransar.