Kundservice

Fynda sminkborstar billigt online

10 100 Fynd

Sminkborstar för alla tillfällen. I vårt stora utbud hittar du massvis med olika färger och för alla användningsområden.


Här finner du sminkborstarna som räddar sminkningen

För de flesta av oss är smink någonting roligt och fängslande. Men ofta lägger vi så stor vikt vid själva sminket så vi glömmer bort vikten av sminkborstar. Utan dem kommer vi inte långt. Här på Fyndiq har vi ett fint utbud av borstar som trollar fram en sminkning som om det vore en make up artist som lade sminket. Oavsett om du handlar ditt smink online, om det är ett dyrt eller billigt smink så ska du inte tumma på en bra smink borste!

Tips för ett lyckat köp

Smink på nätet är kul. Men när du handlar sminkborstar gäller det att vara noggrann med att handla rätt borste för rätt ändamål. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Rengör din sminkborste

Hur rent är det i din sminkväskä Att tvätta sminkborstar borde vara något vi tar som en veckovis vana då det samlas mycket orenheter i borstarna. Har du exempelvis en sminkpalett så har du garanterat inte en borste för varje färg, och då blir det ännu viktigare att hålla penslarna rena så inte färgerna blandas. Ofta räcker det att tvätta med lite vatten och balsam, men är du osäker så leta upp en bra sminkblogg för att se hur det går till. Annars är vatten bättre än ingenting alls.