Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga LED lampor online

925 Fynd

Köp billiga LED lampor & ljuskällor online

När lampan i hallen går sönder vill man genast skaffa sig en ny, men man vill också att den nya ljuskällan ska hålla länge och väl — därför är LED ljuskällor något att titta närmare på. Inte bara är de bättre för miljön än vad vanliga glödlampor är, de har dessutom mycket bättre livslängd. Här hos oss på Fyndiq har vi därför valt att samla ihop massvis av billiga LED lampor & ljuskällor som passar till en rad olika produkter — både vanliga LED lampor och dimbara LED ljuskällor. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte att kontrollera att LED lampan du väljer är kompatibel med lampan du ska sätta den i — det kan du snabbt avgöra genom att noga läsa LED lampans produktbeskrivning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

LED lampor i alla hemmets rum

Lampor är mer än bara en ljuskälla och med rätt ljussättning kan man skapa en riktigt härlig stämning i hemmet. Med LED lampan Illumination LED får man till exempel samma effekt som från en glödlampa, och med en Spotlight LED GU10 får man ett varmare vitt sken — så det är bara att välja vilken typ av ljus du vill att din lampa ska ha. Här finns allt från lyktlampor till kronljuslampor och ljusboxar, så allt du behöver göra är att kika igenom sortimentet och välja ut de LED lampor och ljuskällor som passar bäst i ditt hem!