Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig LED-lampa här

759 Fynd

Köp billiga LED-lampor online här hos oss på Fyndiq

Visste du att en LED-lampa faktiskt sänker din elförbrukning på belysningen med cirka 85 % i jämförelse med om du använder halogenlampor. Spara el och pengar genom att shoppa hem energismarta lampor med LED här på Fyndiq! Du finner allt från 6-pack med lampor till LED-belysning som kan ändra färg beroende på vilken du själv föredrar för stunden. Det finns dessutom massor av LED-lampor som är dimbara, det gör att du kan variera ljusstyrkan i ett rum. Skynda att fynda belysning med LED här och nu!

Tips för ett lyckat köp

Är det snarare armaturer du letar efter? Vi har massor av taklampor, bordslampor och andra sorters armaturer och lampor att välja på — men dessa hittas i helt egna kategorier. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

LED-ljuskälla i kallt, naturligt eller varmvitt ljus

I kategorin ovan finner du alla möjliga olika sorters LED-ljuskällor. Det finns de som kan variera sitt ljus och de som har en viss karaktär, till exempel varmvit eller dimbar. Det finns även ledlampor med motiv, som Mumin till exempel. Det är perfekt för barnrummet om inte annat. Smart är det också att köpa flerpack med lampor på en och samma gång, det blir billigare och dessutom är det bra att ha lampor hemma att plocka fram om det skulle behövas. Välkommen att shoppa billiga LED-lampor på Fyndiq!