Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig LED Ljusslinga online!

LED belysning är perfekt till att smycka hem, bil eller trädgård! Färgglada och personliga ljusslingor i LED är en perfekt inredningsdetalj — nästan oavsett vad du vill inreda! LED belysning fungerar lika bra för att pigga upp en tråkig hylla hemma som för att ge balkongen ett värmande ljus. Är du inspirerad av filmer som Fast & Furious kan du naturligtvis även använda LED Belysning för att inreda din bil med färgglatt sken. LED slingor finns i alla möjliga utföranden, färger och former. Välkommen att handla billigt ur vårt stora sortiment här på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att dubbelkolla hur ljusslingan drivs så att du köper en batteridriven eller eldriven beroende på vad du ska ha den till. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vi har både batteridrivna ljusslingor, solcellsdrivna och de som drivs med el! Oavsett smak och stil och var du tänkt använda din ljusslinga till finns det minst en LED slinga som passar just dig och dina behov. Vi har tunna ljusslingor, med hjärtan, med pärlor, tjockare varianter, gula, blåa, röda, korta ljusslingor på bara någon meter och långa ljusslingor på hela fem meter. Vi har även populära boll-ljusslingor som passar perfekt för att snygga till balkongen, uteplatsen eller trädgården. Med vårt stora urval har du allt du behöver för att dekorera till fest eller högtider och till vardags! Med Fyndiqs fyndpriser kan du lätt unna dig en LED ljusslinga!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.