Kundservice

Fynda billig batteridriven ljusslinga här

557 Fynd

Mysig batteridriven ljusslinga finns att fynda här!

Om det finns en inredningsdetalj som kan höja mysfaktorn både inomhus och utomhus så är det en batteridriven ljusslinga. Håller du med? En batteridriven ljusslinga för utomhusbruk kan du klä in balkongräcket eller spaljén med för att skapa en harmonisk oas. Eller varför inte hänga en batteridriven ljusslinga med hjärtan i barnrummet? Kolla in det breda utbudet av billiga batteridrivna ljusslingor online här hos oss och välj ut dina favoriter. Passa på att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp!

Vill du klä in hela tomten i ljus? Då rekommenderar vi att du klickar dig vidare till vår kategori för utebelysning, där finns nämligen ännu fler slingor med stickkontakt eller sådana som laddas med hjälp av solenergi. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Inred med batteridrivna ljusslingor!

Vill du skapa en unik inredningsstil hemmä Varför inte använda dig av batteridrivna ljusslingor? Kortare slingor kan du lägga ner i skålar eller i glasflaskor för att skapa egna lampor – eller så kan du låta slingan ringla mellan glasen i din bordsdukning. Det är bara fantasin som stoppar dig när du inreder med ljusslingor som tänds och släcks med batteri – så låt fantasin flöda och shoppa loss bland slingorna här! Vi har allt från kortare LED ljusslingor och längre med kallt sken, plus att du hittar en hel drös slingor med flerfärgade lampor i. Vilken ljusslinga med batteri vill du hä Här kan du fynda massor!