Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda dödskallar billigt här

Fyndiqs favoriter

Billiga prydnadsfigurer i form av dödskallar online här hos oss på Fyndiq! Dras du till det lite läskiga du också? Perfekt! Då har vi prydnadssakerna just för dig, i form av snygga och kusliga dödskallar. I vårt stora sortiment av prydnader finner du döskalle cowboy med solglasögon, en rolig vinhållare i form av ett skelett i huva samt mycket, mycket mer. Bland alla coola prydnadsskallar finner du även andra prydnader och prylar som både är fina att ha framme på en hylla, att ge bort i present eller använda som behändigt dörrstopp. Ta dig ett titt i kategorin och skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det blir enklare att shoppa när du filtrerar kategorin efter vad du faktiskt vill ha. Sortera efter färg, varumärke och pris för att göra det lätt för dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roliga döskallar att ge i present! Fascinationen för skelett och kanske specifikt dödskallar finns i stort sett alla generationer. De syns i tavlor, på tatueringar och inte minst genom coola prydnadssaker i hemmet. Det är något tufft med en dödskalle som har glasögon, hatt, ros i munnen eller något mönster över sig. Det är lite rock’n’roll samtidigt som det också är lite kusligt. Det bästa är att dessa prydnader utgör perfekta presenter till tonåringar och barn som har lite skinn på näsan.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.