Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Vimplar Dekoration

29 Fynd

Vimplar

Om du vill dekorera hemma, för skojs skull eller inför en högtid, är vimplar ett utmärkt hjälpmedel. Här i vår webbutik hittar du flera olika typer att välja mellan. Välj vimplar dekoration som du hänger upp eller alternativ du har ståendes.

Vimplar dekoration för högtider

Det finns speciella vimplar för speciella högtider. Ett populärt alternativ är en liten midsommarstång som du kan ställa på bordet eller fönsterkarmen. Vi har både färgglada alternativ och helvita varianter. De finns i olika höjder för att du ska kunna välja en som passar just din inredning och övriga dekoration för midsommarfesten.

Är det dags att fira en nationaldag, till exempel Sveriges eller Norges, kan du välja en flagga för det land som firas. Vi har stående svenska flaggor i trä men även mindre alternativ i tyg som du kan hänga upp på väggen. Du hittar även flaggor för andra länder som du kan använda när du firar deras respektive dagar.

Använd vimplar dekoration för födelsedagsfirandet

Oavsett om du planerar ett barnkalas eller en födelsedagsfest för vuxen kan hängande vimplar vara en utmärkt dekoration. Här hittar du varianter i enkla färger som svart och vitt, men även färgstarka alternativ. På några av dem står det Happy Birthday för att verkligen visa att det är ett födelsedagsfirande det handlar om.

Du kan hitta fina vimplar med mönster i härliga färger. Ränder, prickar och rutor är bara exempel. Välj också mellan större och mindre alternativ. Att ha hängande vimplar i dörröppningen där gästerna kommer in ger en inbjudande känsla. Det här är helt enkelt en riktigt fin dekoration som du dessutom kan matcha med ballonger och serpentiner i samma färgtema.

För att snabbt hitta de vimplar som passar just dig kan du filtrera utbudet. Du kan bland annat välja färg och material för att enbart se passande varianter. Givetvis kan du även skrolla igenom utbudet för att hitta inspiration. Kolla gärna igenom resten av vårt utbud av inredning och andra typer av produkter som du kan använda till festligheter. Det är alltid kul att gå all-in på dekorationerna och inredningen när du ska ha fest där hemma.