Kundservice

Fynda billig väckarklocka online

37 640 Fynd

Kom alltid i tid med en bra väckarklocka! Här hittar du ett brett sortiment av klassiska, moderna och roliga väckarklockor i olika färger så att du kan starta dagen i tid. Välj och vraka mellan hundratals modeller av billiga väckarklockor.


Filtrera

Fynda billig väckarklocka online

Har du svårt att komma upp på morgonen, är rädd att försova dig och tycker det känns opålitligt att ställa alarm på mobiltelefonen? Vi föreslår då att du skaffar en gammal hederlig väckarklocka! Det är bara att ställa in när det är dags att gå upp på morgonen så sköter klockan resten. Bestämmer du dig för att snooza en stund till så kommer klockan att försöka väcka dig igen så att du inte sover bort hela dagen.

Starta dagen med en väckarklocka

Är det någon annan i familjen som också skulle behöva hjälp med att komma ur sängen i tid? Beställ flera väckarklockor på Fyndiq utan dåligt samvete — frakten är densamma oavsett hur många du köper. Om du funderar vilken klocka du ska köpa har de flesta ungefär samma funktionalitet, den största skillnaden är ifall de är digitala eller inte, har olik design eller alarmljud. För dig som gillar radio har vissa av våra klockor det också.

Håll koll på tiden med en cool väckarklocka

Väckarklockor är inte bara till för att hjälpa oss att vakna, de funkar även alldeles utmärkt till att ta tid med för andra saker också, som träningen eller kanske matlagningen. Oavsett vad du tänker använda väckarklockan till så har vi allt från klockradio, projektorklocka och potatisklocka till klockor i mini retro. Gillar du rockband så finns det väckarklockor designade med inspiration från bland annat Linkin Park, Korn och Fall Out Boy.