Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig väckarklocka online!

Fynda billig väckarklocka online på Fyndiq! Har du svårt att komma upp på morgonen, är rädd att försova dig och tycker det känns opålitligt att ställa alarm på mobiltelefonen? Vi på Fyndiq föreslår då att du skaffar en gammal hederlig väckarklocka! Hos oss finns ett stort utbud av både klassiska, moderna och roliga väckarklockor, men framförallt är de billiga. Vi har massor av olika modeller och stilar på väckarklockan. Se till att vakna med stil — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är det någon annan i familjen som också skulle behöva hjälp med att komma ur sängen i tid? Beställ flera väckarklockor på Fyndiq utan dåligt samvete — frakten är densamma oavsett hur många du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll koll på tiden med en cool väckarklocka! Väckarklockor är inte bara till för att hjälpa oss att vakna, de funkar även alldeles utmärkt till att ta tid med för andra saker också, som träningen eller kanske matlagningen. Oavsett vad du tänker använda väckarklockan till så finns hos oss på Fyndiq allt från klockradio, projektorklocka och potatisklocka till klockor i mini retro. Gillar du rockband så finns det väckarklockor designade med inspiration från bland annat Linkin Park, Korn och Fall Out Boy. Här finns något för alla, stora som små. Kika igenom sortimentet redan idag för att hitta rätt väckarklocka för dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.