Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga väggklockor online!

Fynda väggklockor billigt online hos oss på Fyndiq! En väggklocka är mer än bara en tidsvisare, den är också en ursnygg inredningsdetalj! Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort sortiment av billiga väggklockor för alla hemmets rum för dig att välja och vraka bland – vad sägs om en klocka formad som en darttavla eller en i lantlig shabby chic stil? Kanske skulle du föredra en klocka i abstrakt design? Det har vi också! Kika igenom utbudet och hitta just den väggklocka som passar ditt hem! Välkommen att shoppa loss!

Tips för ett lyckat köp! Tickar ditt hjärta för en annan sorts klocka? Vi har både bordsklockor, armbandsur och klocktillbehör att kika närmare på bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Väggklockan hjälper dig att passa tiden! Det är lätt att glömma bort tiden när man hänger framför tvn i vardagsrummet eller sitter med huvudet i morgontidningen vid köksbordet. Men med en väggklocka i varje rum blir allt lite enklare, väggklockan är dessutom en perfekt inredningsdetalj. Passande för vardagsrummet är till exempel den moderna flytande klockan som du monterar upp i delar direkt på väggen, eller varför inte en lite mer klassisk väggklocka – i vårt sortiment av coola väggklockor kan du med största sannolikhet hitta en som passar din inredningsstil!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.