Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig Wake up light hos oss!

Köp billig Wake up light online hos oss på Fyndiq! Tycker du att det är jobbigt att vakna på morgonen när väckarklockan ringer? Då har du gått miste om fördelarna som en wake up light kan ge dig. Vi på Fyndiq har samlat ett brett sortiment av wake up lights för att du ska kunna välja den som passar just dig och dina behov. Välj istället att vakna till en behaglig soluppgång och fågelkvitter som gör att du njuter av att vakna till på morgonen istället för att fasa för väckarklockan. Här hittar du wake up lights från märken som Philips, Beuer, Denver och många fler. Välkommen att börja fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en wake up lampa du letade efter? Det finns mängder av andra klockor att fynda bland om du klickar dig vidare i kategorierna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lampan som optimerar din sömn En wake up light är en lampa som fungerar som en väckarklocka, men som har fler funktioner är så. Det finns många olika modeller där de flesta har några grundläggande gemensamt. Dessa är bland annat en lampa som fungerar som en soluppgång, för att du på morgonens sista timmar ska vänja kroppen vid ljus. Samtidigt kan man ställa in funktioner som ljud av fågelkvitter och radio för att man ska vänja kroppen vid tanken om att det är morgon. Allt för att du ska vara redo att fånga dagen när väckarklockan väl ringer.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.