Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dörrmattor online!

Fynda snygg dörrmatta här! Det är både nödvändigt och hemtrevligt med en dörrmatta tycker vi på Fyndiq, därför har vi här samlat ett stort utbud av just dörrmattor att pryda hallgolvet med! Välj mellan dörrmatta med uggla, häst, hund eller kanske i form av en elegant mustasch! En neutral hallmatta som verkligen drar åt sig smutsen passar kanske ännu bättre? Eller vill du hellre ha en större entrématta i svart, som gör att fler kan torka av sig skorna samtidigt? Valet är ditt! Du hittar din billiga dörrmatta här redan idag, online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! En dörrmatta går även att ha i husvagn och husbil. Uttryck din personlighet med en snygg dörrmatta även på semestern! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Användbar och snygg! En dörrmatta är inte bara det första intryck en gäst får i ditt hem, den gör även hela din hall renare! Med en entrématta torkar du av skorna snabbt och enkelt, samtidigt som du ger din hall en varm, ombonad känsla. Med en hallmatta kan du visa att här bor en hundälskare, eller en person med känsla för detaljer! Har du barn kan det dessutom vara en riktigt bra idé att investera i en dörrmatta, som med fibrer, riktigt drar åt sig smutsen - samtidigt som den ligger stadigt på plats med särskilt material på undersidan! Shoppa en dörrmatta som både är snygg och drar åt sig smuts, fukt och damm – här hos oss på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.