Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig orientalisk matta online!

Fyndiqs favoriter

Fynda orientmatta här! En riktigt snygg orientalisk matta kan få vilket rum som helst att lyfta! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av vackra kelimmattor och boucherouite-mattor från fjärran östern att dekorera hemmet med! I kategorin hittar du afghansk och marockansk kelimmatta med intrikata och fantastiska mönster, i alla färger du kan tänka dig! Shoppa handknuten beni ourain, orientalmatta i colored vintage samt massor av patchwork mattor i olika storlekar och mönster samt slitstarkt tyg. Fynda en billig orientalisk matta snabbt och enkelt online, redan idag här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Har du ett långsmalt rum som behöver inredas? Köp en smal kelimmatta för en mysig känsla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vacker och tålig! En handknuten eller handvävd orientalmatta är inte bara ett enastående hantverk, det är också något av det tåligaste i ditt hem. Med uppemot 300 000 knutar per kvadratmeter kan man verkligen säga att det ligger gediget arbete bakom mattan! Dessutom finns det när ingen matta som är så varierad i mönster, färger och uttryck som en kelimmatta. Dekorera ditt hem med en otroligt snygg orientalisk matta, och du uttrycker inte bara din personlighet utan ger även ditt hem både själ och känsla. Shoppa din orientmatta på nätet, här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.