Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig ryamatta online!

Fyndiqs favoriter

Fynda mjuk rya här! En ryamatta är både snygg och skön att gå på. Här hittar du massor av varianter! Hos oss på Fyndiq har vi nämligen samlat ett stort utbud av just ryamattor i alla olika storlekar, färger och mönster. Välj mellan moderna mönster i neutrala färger till starka kulörer som röd, lila, blå och orange. Ett rum blir hundra gånger mer ombonat med en personlig luggmatta, från märken som Studie Line, Key och Luxor – köp din smidigt och enkelt online. Välkommen att shoppa billig rya- & luggmatta här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Hur tar man bort en fläck från en rya? Med en handduk, lite ljummet vatten och diskmedel! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En luddfri luggmatta! En rya kan se ut på de mest skilda sätt, från lång glansig lugg till kort och tät. Det som är den gemensamma nämnaren för alla ryamattor är att det är mjukt och härligt att sticka ner fötterna i dem. Varför inte centrera vardagsrummet runt en lyxig ryamatta i den färg eller just det mönster som passar din smak bäst? Inte bara blir rum ombonade och mysiga med luggmattor, stora ryamattor dämpar även fotsteg och ljudnivån. Perfekt för barnfamiljer men också för alla andra! Skynda att fynda din nya favoritmatta här hos idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.