Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ångkokare online!

Fynda billig ångkokare online här bland våra köksmaskiner! Matlagningsfantast eller bara sugen på något nytt inom kokkonsten? Då kan en ångkokare vara något för dig — så slipper du koka eller steka din mat! Här i denna kategori har vi på Fyndiq samlat ett brett sortiment av billiga ångkokare för dig att shoppa loss bland — och du hittar allt för både det lilla och det stora köket! Kolla igenom utbudet och hitta den ångkokare som passar bäst för dina köksbehov — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! På jakt efter fler köksmaskiner? Hos oss på Fyndiq hittar du allt från bakmaskiner till äggkokare samt allt däremellan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nyttigare mat med ångkokare! Att tillaga maten med hjälp av ånga har man gjort i tusentals år, och det är inte så konstigt — visste du att maten faktiskt behåller mer av sina nyttoämnen när den blir ångad? Genom att använda ångkokare bevaras nämligen mer mineraler och vitaminer i det du ångar istället för att späs ut med kokvattnet eller stekas bort i pannan. Och visst kan du använda en ångkokare till massvis av olika maträtter! Med en Morphy Richards Ångkokare kan du dessutom laga fyra måltider på samma gång — och väljer du Severin Ångkokare Multi med Timer tar du matlagningen till en helt ny nivå då denna faktiskt innehåller tre typer av apparater i en!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.