Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig brödrost online

244 Fynd

Vad vore en frukost utan rostat bröd?

Inte mycket alls om du frågar oss på Fyndiq, och därför har vi samlat mängder av billiga brödrostar online hos oss! Här hittar du en massa snygga brödrostar med olika spännande funktioner och tillbehör. Eller vad sägs om en 2-skivig brödrost från OBH Nordica med ett praktiskt smultråg, extra breda brödfack och steglös inställning av önskad rostningsgrad? Eller du kanske vill att din brödrost ska vara 4-skivig och ha tidsstyrning, stoppknapp och highrise-funktion? Vilken typ av brödrost du än letar efter så kan du med hög sannolikhet hitta en favorit i vårt sortiment! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler köksprodukter och köksmaskiner? Passa på att handla flera produkter vid samma köp, för vi har alltid samma frakt oavsett hur mycket du väljer att handla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flera varumärken att välja bland

Oavsett om du letar efter en brödrost i rostfritt stål, med designtouch eller en brödrost i en rolig färg så har vi på Fyndiq säkerligen den brödrost du letar efter! Här hittar du märken så som Centurion, OBH Nordica, Ritterwerk och Russell Hobbs samt många fler att välja bland. Och hur låter det till exempel med en stilren, vit brödrost med blommönster som ingår i Russell Hobbs Cottage Floral-serie? Eller en brödrost från Voltage? Kika igenom sortimentet och se vilken av alla våra billiga brödrostar som just du gillar!