Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig fritös online

267 Fynd

Massor av bra fritöser

Att fixa och dona i köket är något som många mer än gärna gör, men för att man ska kunna göra det fullt ut kan det ibland behövas lite olika typer av köksmaskiner. För visst kan man baka och laga mycket på egen hand, men ibland så behöver man faktiskt lite hjälp på traven. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av fritöser, och det riktigt billigt dessutom! Att fritera kan ibland vara svårslaget, och här kan du hitta en bra fritös från till exempel OBH Nordica, Tefal och Philips. Så kika runt och se vilken som blir den bästa fritösen för dig och ditt kök!

Tips för ett lyckat köp

Kolla gärna en extra gång så att fritösen du vill ha rymmer tillräckligt för dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rostfri eller vit fritös?

Att fritera mat och godsaker är en favorit för många, men ändå är det långt ifrån alla som har en fritös hemma. Men nu är det dags för förändring! För inte nog med att en fryer levererar god mat, den kan dessutom se riktigt snygg ut hemma i köket om man väljer en rostfri friös eller vit fritös. Så även om man inte använder den var och varannan dag kan man ha glädje av en fritös.