Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig fritös online!

Massor av bra fritöser! Att fixa och dona i köket är något som många mer än gärna gör, men för att man ska kunna göra det fullt ut kan det ibland behövas lite olika typer av köksmaskiner. För visst kan man baka och laga mycket på egen hand, men ibland så behöver man faktiskt lite hjälp på traven. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av fritöser, och det riktigt billigt dessutom! Att fritera kan ibland vara svårslaget, och här kan du hitta en bra fritös från till exempel OBH Nordica, Tefal och Philips. Så kika runt och se vilken som blir den bästa fritösen för dig och ditt kök!

Tips för ett lyckat köp! Kolla gärna en extra gång så att fritösen du vill ha rymmer tillräckligt för dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rostfri eller vit fritös? Att fritera mat och godsaker är en favorit för många, men ändå är det långt ifrån alla som har en fritös hemma. Men nu är det dags för förändring! För inte nog med att en fryer levererar god mat, den kan dessutom se riktigt snygg ut hemma i köket om man väljer en rostfri friös eller vit fritös. Så även om man inte använder den var och varannan dag kan man ha glädje av en fritös.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.