Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bjud gästerna på hemgjord glass! Glass måste nog vara den efterrätt som går hem hos flest personer. Mjuk och krämig i härliga smaker. Eller varför inte en kylande och fruktig sorbet? Det kan ingen tacka nej till! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga glassmaskiner, så att alla våra kunder ska kunna tillverka egen glass på ett kick! Välj mellan en vanlig glassmaskin, glassmaskin för mjukglass, glass- och sorbetmaskin och rånjärn. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Är du istället ute efter en juicemaskin? Det har vi också här på Fyndiq. Klicka dig bara fram i kategorierna med köksmaskiner och leta efter alla dina favoritkökssaker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bli ett riktigt glassproffs! Det som är så bra med att ha en glassmaskin hemma är att du kan göra din egen goda glass på under halvtimmen! Du kan helt och hållet smaksätta glassen som du vill och många av glassmaskinerna har en medföljande receptbok ifall du vill få lite inspiration. Glassen blir därmed naturlig och utan konstiga tillsatser. Du som vill ta det hela snäppet längre kan göra dina egna glassvåfflor i ett rånjärn! Vill du kunna använda din glassmaskin till att göra mer än glass, kan du köpa en köksmaskin som dessutom fungerar som köttkvarn, visp, grönsaksskärare och citruspress!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.