Fynda billig glassmaskin online

413 Fynd

Bjud gästerna på hemgjord glass

Glass måste nog vara den efterrätt som går hem hos flest personer. Mjuk och krämig i härliga smaker. Eller varför inte en kylande och fruktig sorbet? Det kan ingen tacka nej till! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga glassmaskiner, så att alla våra kunder ska kunna tillverka egen glass på ett kick! Välj mellan en vanlig glassmaskin, glassmaskin för mjukglass, glass- och sorbetmaskin och rånjärn. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp

Är du istället ute efter en juicemaskin? Det har vi också här på Fyndiq. Klicka dig bara fram i kategorierna med köksmaskiner och leta efter alla dina favoritkökssaker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bli ett riktigt glassproffs

Det som är så bra med att ha en glassmaskin hemma är att du kan göra din egen goda glass på under halvtimmen! Du kan helt och hållet smaksätta glassen som du vill och många av glassmaskinerna har en medföljande receptbok ifall du vill få lite inspiration. Glassen blir därmed naturlig och utan konstiga tillsatser. Du som vill ta det hela snäppet längre kan göra dina egna glassvåfflor i ett rånjärn! Vill du kunna använda din glassmaskin till att göra mer än glass, kan du köpa en köksmaskin som dessutom fungerar som köttkvarn, visp, grönsaksskärare och citruspress!