Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig matberedare online!

Få hjälp i köket med en matberedare! För att bli en riktigt bra kock kan du behöva hjälp från smidiga köksredskap och maskiner. Med en matberedare kan du snabbt, smidigt och enkelt bland annat skära grönsaker och kött, knåda degar och vispa smet. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga matberedare, så att alla våra kunder ska kunna bli proffs i köket. Välj mellan olika matberedare och en mängd olika tillbehör. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler tillbehör till köket? Det har vi också här på Fyndiq. Leta runt i de andra kategorierna och hitta fler trevliga fynd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En maskin - mängder av användningsområden! Det som är så oerhört bra med matberedare är att du kan göra så många olika saker i köket med den. Hacka, strimla och skiva allt ifrån kött, grönsaker, kryddor, ost och frukt. Pressa och mixa frukt. Knåda och skär deg. Vispa grädde, smet och äggvitor. Listan på olika användningsområden är lång! Känner du att behållaren är för liten för allt du vill göra så kan du med fördel köpa en matberedare med två behållare. Letar du efter olika tillbehör till matberedaren så hittar du det också här. Vad sägs om ett metalltillägg som förvandlar beredaren till en pastamaskin?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.