Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda Mixers & blenders billigt online

563 Fynd

Trendigt att mixa själv

Att äga en bra mixer och blender har på senare år blivit riktigt trendigt. Kanske tack vare att vi blir allt mer måna om vad det är vi äter. Och att själv kunna mixa sin smoothie eller få till en mjuk smet är helt enkelt någonting många vill kunna göra. Det är också just därför vi på Fyndiq har samlat mängder av mixers och blenders med allt från smoothie blenders till stavmixers från flera olika märken. Kika igenom vårt stora sortiment och klicka hem en billig köksprodukt som gör livet lite roligare att leva! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Hos oss blir frakten densamma oavsett hur mycket du köper, var därför inte rädd att plocka på dig allt du önskar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta den mixer eller blender som passar dig bäst

Det har gjorts många blender test och likaså har många mixers testats. Vilken av alla produkter som är bäst är svårt att avgöra, men ett som är säkert är att med det låga pris som vi på Fyndiq erbjuder kan du testa massvis av olika blenders och mixers. Vi tycker nämligen att du ska kunna hitta den som passar bäst för just dig. Och ska du endast köpa en produkt rekommenderar vi till exempel stavmixer set 3in1 eftersom du får 3 produkter vid köpet av 1!