Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Komplettera köket med en billig mjölkskummare från Fyndiq! Är du en kaffedrickare som vill ha mjölk i koppen — varför inte lyxa till det lite? Här har vi på Fyndiq samlat massor av billiga mjölkskummare online för dig att shoppa loss bland! Välj och vraka bland mjölkskummare från massor av olika varumärken i vårt breda sortiment — märken som Krump, Jura och Aerolatte samt många, många fler hittas i utbudet. Så vilken skummare vill du ha? Välkommen att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp! Du vet väl att en mjölkskummare inte enbart behöver vara till för att skumma just mjölk — de fungerar finfint för den som vill skumma annat också såsom ägg exempelvis! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Caffelatte, Cappuccino eller varm choklad? Vi kaffedrickare har alla våra favoritsätt att dricka vår härligt mörka dryck på, och för många är kaffestunden rent av lite helig. Så om du dricker kaffe med mjölk och vill ta drickandet till en helt ny nivå — då behöver du en mjölkskummare! Här finns både enklare stavar och flotta skumningsmaskiner att välja mellan — eller varför inte klicka hem ett kit med både koppar, skedar och skummare i samma stil från Aerolatte Mooo? Du kan även skumma mjölk till din frappé eller din kopp med choklad, låt fantasin flöda! Just därför passar en mjölkskummare i allas kök och inte bara i kaffedrickarens!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.