Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga popcornmaskiner online!

En popcornmaskin till varje hem! Det finns vissa saker som du inte ens vet att du behöver förrän de är i din ägo. En popcornmaskin är en sådan sak. Och tvärtemot vad många tror så finns det många olika popcornmaskiner att välja på från flera olika märken. Dessa har vi på Fyndiq samlat ihop och vi erbjuder dem till ett lågt pris. Här kan du köpa billiga popcornmaskiner från bland annat Bambino och Kettle, och dessutom kommer de i flera olika färger. Kika igenom vårt utbud och klicka hem den maskin som du gillar mest. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! En popcorn maskin behöver inte kosta mycket, och du hittar flera olika prisvarianter här. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bli festens big popper! Popcornmaskiner har funnits länge, men inte förrän mikron kom har de varit en naturlig del av vårt fredagsmys. Men mikropopcorn är väl inte riktigt samma sak som popcorn från en popcornmaskin? Att ha en egen popcornmaskin är faktiskt så mycket mer! Den är helt enkelt ett roligt inslag för både hemmakvällen och förfesten, och med lite popcornkrydda blir du snart festens big popper. Välj storlek, färg och märke som passar dig. Snart har du din popcornmaskin, och livet blir helt enkelt lite roligare.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.