Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Här kan du fynda en billig riskokare online! Tycker du att det är krångligt och svårt att koka ris? Med en riskokare från oss på Fyndiq behöver du aldrig mer oroa dig för klumpigt, mosigt eller att riset blir för hårt och dessutom behöver du inte heller nitiskt vakta spisen! Spana runt i vårt stora utbud för att hitta just den kokare som faller dig i smaken. Klicka hem en riskokare som gör fastbränt ris till ett minne blott — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Äter du och din familj mycket ris? Klicka då hem en riskokare av större modell, 2,2 liter eller större! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det har aldrig varit enklare att koka ris! Det är inte helt enkelt att koka ris på traditionellt vis, antingen har man för mycket vatten, eller för lite och så bränner kanske riset fast i kastrullens botten. Allt detta slipper du med en riskokare och dessutom är det energisnålt att laga till ditt på detta moderna vis. I vårt sortiment hittar du bland annat varumärkena Russel Hobbs, Tristar, Champion och Wilfa — vilka alla erbjuder riskokare som kommer få dig att slänga riskastrullen för gott. Dags att laga Paella eller någon annan rätt med ris? Bjud på det bästa riset du någonsin lagat med hjälp av ditt nya köksfynd från Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.