Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Slow Cooker billigt!

Slipp timmar framför spisen med en billig Slow Cooker! Är du en av dom som har tröttnat på att varje dag spendera lång tid på att laga mat? Att laga goda rätter i köket är roligt, men det tar väldigt mycket tid. Lägg din tid på annat och låt en Slow Cooker sköta jobbet istället! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Slow Cookers online för dig att shoppa loss bland, allt för att du enkelt ska lyckas i köket och få tid över. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Slow Cookers är perfekta för att tillaga mustiga grytor, men fundera på om det är något annat du behöver till köket medans du ändå är här! Frakten kostar lika mycket oavsett hur mycket grejer du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håller maten varm när du är sen! Vi alla har väl någon gång erfarit att maten hunnit bli kall om man är lite sen hem, men med en Slow Cooker slipper ni detta! En Slow Cooker håller maten varm i flera timmar och stänger av sig automatiskt efter ett tag. Spara tid och ät gott med en proffsig Champion Slowcooker, en Slowcooker från Murphy Richards eller varför inte en Nordic Cooker Slowcooker? De funkar minst lika bra för vardagsmaten som till den lite lyxigare helgmaten. Klicka hem en redan idag — du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.