Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga våffeljärn online!

Fyndiqs favoriter

Köp ett våffeljärn i din smak! Få saker är så gott som en våffla, och extra god blir den om den serveras hemma en lördagsmorgon tillsammans med sylt och grädde. Men inga våfflor utan våffeljärn, som man säger. Och om du ska köpa ett bra järn till ditt hem har du kommit till den absolut bästa sidan. Vi på Fyndiq har nämligen ett stort utbud av allt från belgiskt våffeljärn till våffeljärn med gjutjärn – allt för att dina chanser att göra våfflor en lördagsmorgon ska bli större. Köp ett våffeljärn billigt hos oss på Fyndiq och påbörja nedräkningen till lördag.

Snart sitter du där med din nygräddade våffla och bara njuter! Tips för ett lyckat köp! Köp ett våffeljärn dubbelt, så kan du göra fler våfflor snabbare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilket som är det bästa våffeljärnet är svårt att avgöra! Det är nog en smaksak, frågan om vilket som är det bästa våffeljärnet. Det beror ju helt enkelt på hur du vill ha dina våfflor! Vissa förderar belgiskt grillade våfflor med andra föredrar våfflor som bara grillas någon minut. Och vi på Fyndiq har nog aldrig sett till något ”våffeljärn bäst i test”, utan erbjuder helt enkelt ett stort och varierat utbud av flera olika järn. Vi gör allt för att du ska hitta det våffeljärn du gillar bäst och sedan kunna njuta av våfflor i ditt egna hem. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.