Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga vakuumförpackare online!

Håll matvarorna fräscha med hjälp av vakuumförpackare! Det finns många saker som är ett måste i köket om man ska lyckas med en härlig måltid. Sedan finns det saker som underlättar och gör det mycket enklare att verkligen lyckas i köket. En vakuumförpackare är en sådan sak som många kanske inte ser som en nödvändighet, men som kan underlätta så väldigt mycket och göra maten godare. Vi på Fyndiq har samlat ett utbud av billiga vakuumförpackare från kända märken som OBH Nordica, Centurion och Princess. Allt för att kunna hjälpa dig i din matlagning!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att frakten alltid kostar lika mycket. Det innebär att du kan köpa en massa saker utan att betala extra fraktkostnader! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett redskap som gör så mycket! Det som är så oerhört bra med en vakuumförpackare är att den har oändligt många användningsområden. För det första så kan vakuumförpackaren hålla matvaror fräscha upp till fem gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Dessutom gör den så att du undviker frostskador när du fryser in maten, och gör att du får mer plats i frysen. Och som om allt detta inte vore nog så kan den också användas till att snabbmarinera kött eller fisk, och påsarna kan användas i mikron och i sjudande vatten!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.