Kundservice

Vinkorkar

19 020 fynd

Oavsett om det är för din egen personliga bar i hemmet eller för en professionell bar, är vissa typer av vinkorkar viktiga bartillbehör för att bevara, mäta eller hälla upp ditt vin, champagne eller cocktails. Vi är övertygade om att du kan hitta de perfekta vinkorkarna som du letar efter till ett bra pris här på Fyndiq.


Filtrera

Champagnekork

Vi älskar alla ljudet av den där poppen när man öppnar en champagneflaska och trycket släpps. Problemet är bara att trycket fortsätter att snabbt lämna flaskan efter att den har öppnats och då finns det inga bubblor kvar alls. Som tur är, för att behålla bubblorna i ditt mousserande vin och champagne så länge som möjligt, kan du använda champagnekorkar för att hålla kvar en del av det trycket och bubblorna. Det finns olika modeller av champagnekorkar som kan skilja sig åt i sin design, användbarhet, kostnad och mängden tryck de kan hålla inuti champagne- och mousserande vinflaskor.

Droppkork

När du gör blandade drinkar och cocktails kanske du vill långsamt mäta och hälla upp varje ingrediens, men andra gånger kan du vara mer intresserad av att hälla upp en förutsägbar mängd så snabbt som möjligt. En droppkork gör just det och är perfekt för de situationer där du vill kontrollera hur mycket du häller i utan att ha ett mätglas. Varje bartender använder också en dropper, så din droppkork har den där automatiska kopplingen till en professionell bartender som vet hur man gör en riktig drink.

Vinförslutare

Om du är en vinkännare behöver du förmodligen några vinförslutare för att hålla dina öppnade flaskor vin fräscha vid varje tillfälle. Du kan öppna en flaska rött vin med din ost, men bestämmer dig sedan för att avsluta resten en annan dag utan att vinet blir bittert och tappar sin ursprungliga smak, och en vinförslutare är perfekt för sådana ändamål. Dessa vinförslutare kan också stoppa vinet från att spilla ut och kan därmed göra det mycket lättare att flytta runt flaskan.

I slutändan är de bästa vinkorkarna dom som passar dina behov och preferenser. Med tusentals fantastiska vinkorkar till bra priser här på Fyndiq är vi övertygade om att du kommer att hitta de perfekta vinkorkarna för dig, dina flaskor och dina drycker.