Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga multiskalare online hos oss på Fyndiq! Svårt att bestämma dig för vad du vill äta och skala? Morot? Potatis? Äpple? Banan? Nej okej då, bananen kan du nog skala för hand. Men i övrigt finns det inte många frukter och grönsaker som en multiskalare inte rår på. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett brett och billigt sortiment av multiskalare, som fixar de segaste av skal. Vi har allt från multibladade skalare till sågtandade och räfflade varianter. Kan man inte bestämma sig finns det multiskalare med 3-i-1. Gör matlagningsstunden bekväm! Välkommen att fynda bland våra fina produkter!

Tips för ett lyckat köp! För att undvika så mycket kladd som möjligt tål de flesta av våra multiskalare maskindisk – men glöm inte att läsa i produktbeskrivningen om vad som gäller. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skala eller skrubba? Frukt eller grönsaksskalare är något som finns i alla kök. Vi har därför material och färger för alla smaker. Välj bland material som koppar, rostfritt stål eller plastskalare – och såklart bland regnbågens alla färger. Visste du förresten att många av livsmedlets vitaminer och mineraler sitter just i skalet? Ibland kan det vara värt att bara skrubba potatisen eller moroten istället om de är av god kvalitet. Därför har vi även grönsaksskrubbare, som enkelt får bort smuts och är lätta att både använda och rengöra. Hjälp dig själv att få in mer grönt i vardagen!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.