Fynda billig gatupratare online

12 Fynd

Fynda gatupratare billigt online hos oss på Fyndiq

Har du en egen verksamhet eller butik? Då kan du behöva en gatupratare att använda för att marknadsföra dig. En gatupratare är nämligen perfekt både för butiker, restauranger och andra verksamheter att använda för att locka in kunder — skriv dagens lunch, att det är rea eller att butiken har ett erbjudande som är svårt att tacka nej till! Vi har massor av gatupratare för alla möjliga sorters verksamheter och användningsområden — så välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler produkter att marknadsföra med eller kanske något till kontoret? I våra olika kategorier hittar du allt som behövs för att bedriva verksamhet eller fylla hemmakontoret! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En gatupratare visar var kunden hittar dig

Att ha en gatupratare är smart. Den visar både var du finns och att du finns när du använder en sådan för att marknadsföra din verksamhet — men hur använder du den på bästa sätt? Här finns gatupratare i form av trottoarställ, gatuställ och trottoarpratare, och allt du behöver göra är att sätta din logo på prataren, skriva något mer på den och sedan ställa den på passande plats i närheten av verksamheten — och vips, så kommer kunderna hitta dig! Vad sägs om en modern pratare i form av en Vippskylt? Eller du kanske föredrar en klassisk blackboard-tavlä Vi har alla möjliga gatupratare att välja och vraka bland!