Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig gatupratare online!

Fynda gatupratare billigt online hos oss på Fyndiq! Har du en egen verksamhet eller butik? Då kan du behöva en gatupratare att använda för att marknadsföra dig. En gatupratare är nämligen perfekt både för butiker, restauranger och andra verksamheter att använda för att locka in kunder – skriv dagens lunch, att det är rea eller att butiken har ett erbjudande som är svårt att tacka nej till! Vi har massor av gatupratare för alla möjliga sorters verksamheter och användningsområden – så välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler produkter att marknadsföra med eller kanske något till kontoret? I våra olika kategorier hittar du allt som behövs för att bedriva verksamhet eller fylla hemmakontoret! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En gatupratare visar var kunden hittar dig! Att ha en gatupratare är smart. Den visar både var du finns och att du finns när du använder en sådan för att marknadsföra din verksamhet – men hur använder du den på bästa sätt? Här finns gatupratare i form av trottoarställ, gatuställ och trottoarpratare, och allt du behöver göra är att sätta din logo på prataren, skriva något mer på den och sedan ställa den på passande plats i närheten av verksamheten – och vips, så kommer kunderna hitta dig! Vad sägs om en modern pratare i form av en Vippskylt? Eller du kanske föredrar en klassisk blackboard-tavla? Vi har alla möjliga gatupratare att välja och vraka bland!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.